Dupa cinci ani petrecuti in cadrul CBRE|Eurisko, Laurentiu Badea a parasit compania la inceputul acestei luni si s-a alaturat actionariatului Epsilon Imobiliare, trecand de la functia de Senior Broker la cea de Managing Partner

"Dupa vanzarea Eurisko catre CBRE, impresia de «companie de familie» a disparut. Apoi a venit oferta din partea actionarului majoritar al Epsilon si aceste doua motive m-au determinat in cele din urma sa parasesc CBRE|Eurisko", a declarat, pentru Wall-Street, Laurentiu Badea, Managing Partner Epsilon Imobiliare.

Laurentiu Badea si-a inceput activitatea in real estate in luna aprilie 2003, cand piata era in plina ascensiune si pana in la sfarsitul lunii august a ocupat functia de Senior Broker in cadrul departamentului de terenuri al CBRE|Eurisko.

"In 2003 se observau primele semne de dezvoltare imobiliara si iesea la iveala adevaratul potential al Bucurestiului si al Romaniei in general. Intreaga mea experienta pe piata de real estate este rezultatul timpului petrecut la CBRE|Eurisko. De aceea, raman recunoscator echipei Eurisko si, in special, lui Ionut Dumitrescu (n.r. fostul director al companiei)", a mai explicat oficialul Epsilon.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.