Primele de asigurare din Europa au continuat trendul de scadere si in prima jumatate a lui 2008, conform celui mai recent studiu al pietelor de asigurari realizat de Marsh, cel mai important broker de asigurari din lume
Pe majoritatea segmentelor, piata de asigurari din Europa a continuat procesul de ieftinire, datorita competitiei acerbe. Totusi, ca urmare a crizei creditelor din Statele Unite si nelinistii financiare de la sfarsitul lui 2007, primele asigurarilor de credite s-au marit.

„Primele de pe segmentul asigurarilor riscului de neplata dau semne de crestere in urmatoarea perioada ca urmare a trendului negativ pe care se afla economia mondiala. Chiar daca ramane de vazut daca mediul economic va avea un impact dur asupra sferei financiare, exista totusi semnale conform carora nivelul daunelor a crescut pe acest segment”, a explicat Jeremy Cooke, Head of Global Market Relationship Management al Marsh Londra.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.