Angajatii din departamentele operationale au castigat cu 5 puncte procentuale mai mult decat conducerea.
Anul acesta, pozitiile operationale din cadrul companiilor private (specialistii, persoanele din front si back office, dezvoltatorii de software, inginerii etc.) au avut cel mai mult de castigat la salariu, in comparatie cu managerii si personalul de suport (din contabilitate, resurse umane, administrativ, suport IT etc.), indica studiul PayWell- salarii si beneficii 2008, realizat de compania de consultanta PricewaterhouseCoopers. Astfel, personalul operational a primit o marire salariala de 19% anul acesta fata de 2006, in timp ce pentru manageri majorarea a fost in medie de 14%, iar pentru salariatii din departamentele de suport de numai 11%.

Luand in calcul remuneratia tuturor angajatilor din companiile private cuprinse in studiu, salariul mediu brut s-a majorat anul acesta cu 15%, iar pentru anul viitor previziunile indica un plus de 12%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.