Premierul Tariceanu a precizat ca decizia privind amplasamentul aeroportului din sudul Capitalei va fi luata dupa finalizarea studiului de fezabilitate si dupa ce Ministerul Transporturilor va prezenta toate variantele, alegerea urmand sa tina cont si de factorul economic.
Intrebat cum comenteaza anuntul primarului din Adunatii-Copaceni potrivit caruia studiul de fezabilitate va fi gata in 2-3 saptamani,el dand ca sigura amplasarea aeroportului in localitate, seful Executivului a evitat sa dea un raspuns transat. "Asta nu e o decizie pe care sa o iau la inspiratie. Trebuie facut un studiu de fezabilitate de catre un Institut de specialitate si dupa aceea trebuie sa vedem diferite variante, iar dintre acestea sa o alegem pe cea mai optima", a comentat Tariceanu.

El a explicat ca, dupa finalizarea studiului, Ministerul Transporturilor va prezenta Guvernului variantele de lucru, iar alegerea finala va fi facuta inclusiv in functie de factorul economic.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.