Parlamentul European a dezbatut o reforma legata de telecomunicatiile din Uniunea Europeana care va fi votata in aceasta luna. Prin aceasta reforma, UE vrea sa ofere cetatenilor sai acces la Internet prin banda larga si vrea sa amendeze incalcarile produse de operatorii de pe continent, anunta Silicon.com.

Prima data, Comisia Europeana a propus reforma legilor din telecomunicatii in noiembrie anul trecut pentru a impulsiona competitia si investitiile, creand o singura piata de telecomunicatii care sa incurajeze serviciile inovatoare.

Ca parte a reformei discutate, un numar important de schimbari care ar putea afecta utilizatorii au fost dezbatute, cum ar fi localizarea imediata a numerelor mobile, intelegerea usoara a tarifelor si preturilor, o protectie mai buna a datelor si amendarea incalcarii notificatiilor de securitate. CE e de parere ca operatorii telecom ar putea fi obligati sa-si informeze clientii fara intarziere, ori de cate ori datele lor personale au fost compromise.

Click aici pentru a afla ce urmareste CE cu aceasta modificare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.