Centrul Medical Unirea tinteste un numar de 75.000 de abonati pana la sfarsitul acestui an, in crestere cu 50% comparativ cu numarul de arondati inregistrat in 2007, cand acesta era de 50.000 de persoane.
In primele sapte luni ale acestui an, compania a inregistrat un numar total de 65.000 de abonati, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atunci cand compania a raportat un numar total de 45.000 de abonati, arata reprezentantii CMU.

"In ultimele sase luni asistam la un ritm accelerat de crestere a numarului de abondati la CMU, pe de o parte pentru ca acordarea de beneficii medicale tot mai complexe se impune din ce in ce mai mult ca standard in politicile de compensatii si beneficii ale firmelor, pe de alta parte pentru ca am reusit sa extindem spectaculos diversitatea si adresabilitatea serviciilor medicale in clinicile noastre in comparatie cu alte oferte din piata. La ora actuala, Centrul Medical Unirea deserveste un portofoliu de peste 400 de companii client cu o pondere de 80% in business-ul CMU.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.