CNADNR ar putea da in judecata Petrom deoarece face stocuri de roviniete in centrala si nu le distribuie la benzinariile din tara, pentru ca doreste majorarea comisionului, a declarat directorul de comunicare al companiei, Stefan Szobotka, citat de NewsIn
"Am descoperit la Petrom Tandarei ca dupa epuizarea stocului de roviniete benzinaria nu a mai facut comanda catre centru. Mai mult, angajatii benzinariilor au declarat ca au comandat peste 800.000 de roviniete si nu au primit nici o unitate", a declarat Stefan Szobotka.

Acesta a adaugat ca reprezentantii Petrom au incercat renegocierea comisionului pentru vanzarea de roviniete si au cerut CNADNR majorarea cu 2% a acestui comision, care in prezent este de 2%. “Au incercat sa ne ceara cu 2% mai mult decat au avut si noi am refuzat sa le acordam sporul de comision deoarece numarul de roviniete a crescut si afacerea a devenit profitabila", a mai spus directorul de comunicare al Companiei de Drumuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.