Trecand peste faptul ca iPhone este deja un telefon scump pe care nu foarte multa lume si-l permite, serviciul App Store a gazduit pentru cateva zile, o aplicatie foarte interesanta care costa nici mai mult, nici mai putin decat 999.99$

Ultima fita: Aplicatia de 1000$ care nu face absolut NIMIC!Aplicatia se numeste "I Am Rich" si scopul sau maret este de a ridica snobismul unora pe un piedestral de unde nimeni, niciodata, nu va reusi sa-l dea jos. Asta pentru ca "I Am Rich" este o aplicatie care, chiar daca nu face absolut NIMIC, costa mai mult decat un iPhone, fie el si 3G cu 16GB.

"I Am Rich" consta intr-o pictograma "glamorous" cu un rubin rosu, ce ocupa un loc aparte printre celelalte icon-uri de pe desktopul telefonului Apple. Cand posesorul de iPhone priveste acel rubin rosu, brusc isi aduce aminte cat este de bogat, de sanatos si de implinit..

Nu faptul ca exista o asemenea aplicatie ne-a surprins, pentru ca, fie vorba intre noi, fiecare e liber sa dezvolte ce software ii trece prin minte. Ce ne-a uimit si ne-a amuzat in egala masura, este ca "I Am Rich" si-a gasit deja opt cumparatori, care acum stiu in fiecare zi ca sunt persoane bogate si importante!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.