AAA Auto a depus plangere penala pentru concurenta neloiala impotriva unui fost administrator al societatii, Miodrag Stanoevici, care, in prezent, este asociat cu Ion Tiriac si conduce o firma a acestuia, Multibrand Auto Shop, cu acelasi profil de activitate ca cel al AAA Auto
Plangerea a fost depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care si-a declinat competenta catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

"In perioada 3.06.2005 - 2.03.2007 a fost directorul general executiv al societatii noastre, SC AAA Auto SA. In aceasta calitate, a avut acces la toate informatiile legate de secretele comerciale, oferte, clienti, tehnici, negocieri, catalog de preturi, etc. Incepand cu data de 2.03.2007, a plecat din societate si a devenit administrator al SC Multibrand Auto Shop SRL, pe care a organizat-o dupa modelul SC AAA Auto si in care a folosit toate secretele comerciale ale AAA Auto. SC Multibrand este o societate cu obiect de activitate similar obiectului nostru de activitate", arata dealerul de masini rulate AAA Auto in plangerea formulata impotriva lui Stanoevici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.