Monica Odagiu și-a speriat de moarte fanii, cu ultimele sale apariții din mediul online, aceștia crezând că actrița este bolnavă. Care au fost explicațiile sale legate de comentariile primite din parte oamenilor!

Monica Odagiu, prea slabă după părerea fanilor

Monica Odagiu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au remarcat imediat lucrul acesta, în ciuda faptului că ea nu a deschis subiectul. Mulți sunt de părere că totul a pornit de la accidentul grav în care a fost implicată de pe urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Actrița nu a avut nicio vină, dar a fost marcată profund de nefericitul eveniment, astfel că nu a mai fost la fel de activă pe Instagram precum era înainte.

De altfel, aparițiile sale i-au îngrijorat pe urmăritorii ei. Aceștia nu au putut să nu comenteze faptul că actrița a ajuns piele și os. Unii au zis că nu au mai văzut-o în felul acesta niciodată, motiv pentru care au ajuns repede la concluzia că este bolnavă. Văzând toate acestea, Monica Odagiu a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații, nedorind ca oamenii să își facă griji pentru ea, mai ales că starea sa de sănătate fiind una bună, singura problemă fiind că este mult prea stresată de la un timp.


Vedeta a început prin a spune că este o femeie foarte înaltă și că i-ar fi plăcut să fie puțin mai mică de înălțime, dar din moment ce se simte bine cu ea însăși, asta este tot ceea ce contează. În ultima vreme, a primit multe întrebări legate de faptul că a slăbit enorm, mulți crezând că este bolnavă, iar ea a lămurit pe toată lumea spunând că nu este bolnavă, ci doar stresată, fiind o diferență enormă între cele două aspecte. Mai mult de atât, a precizat că merge și la sală, pentru a se menține în formă, pentru că i-a păsat mereu de aspectul ei fizic, iar nimic nu s-a schimbat între timp.

„Eu sunt foarte înaltă. Un pic prea înaltă din punctul meu de vedere, adică eu nu sunt foarte fericită cu această înălțime. Mi-aș fi dorit să fiu măcar un pic mai scundă, la 1,75 metri. Eu am 1,81 metri. Deci e mult. Atâta timp cât te simți bine tu cu tine, e suficient. Nu contează că ești mai gras, mai slab. E foarte adevărat că în ultima perioadă m-a întrebat toată lumea de ce sunt atât de slabă. Dacă sunt bolnavă. Nu sunt bolnavă, fraților. Sunt stresată. E o diferență. Am fost stresată în această perioadă, sunt încă stresată, și am slăbit foarte mult. Dar nu sunt bolnavă, mă duc la sală, chiar mă duc mult”, a declarat Monica Odagiu, conform ego.ro.

Citeste si:
5 leziuni comune ale pielii - cum le identifici și ce semnificație au
5 leziuni comune ale pielii -...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2023 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.