Bărbatul ucis de Monica Odagiu a fost înmormântat astăzi, 13 aprilie. Unul dintre prietenii lui a făcut declarații emoționante, la cimitir, despre cine a fost Alex și despre ce crede el că s-a întâmplat în ziua tragediei.

Bărbatul ucis de Monica Odagiu, înmormântat pe 13 aprilie

În ziua de Florii, Alexandru Murgu a fost ucis de actrița Monica Odagiu, pe o trecere de pietoni din București. Impactul nu a putut fi evitat, deși vedeta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Din păcate, lovitura a fost una mortală și chiar dacă părerile au fost împărțite în acest caz, a avut loc o răsturnare de situație, când unii dintre prietenii lui au decis să vorbească despre cele întâmplate. Cineva chiar a zis că actrița nu este vinovată deloc, dar nici el nu s-a sinucis, ci pur și simplu s-a dezechilibrat.

Astăzi, 13 aprilie, Alex a fost condus pe ultimul drum de către familie, vecini și prieteni, iar unul dintre cei care l-au cunoscut cu adevărat a făcut câteva declarații emoționante despre bărbatul pe care l-a descris ca fiind un om cuminte pe care îl cunoaștea și iubea multă lume, iar drept dovadă toți au dorit să fie prezenți la înmormântarea sa.

Cel mai bun prieten pe care l-a avut bărbatul ucis de Monica Odagiu a mai povestit faptul că actrița chiar nu ar fi cum să evite, dar a decis să lămurească și zvonurile legate de faptul că ar fi fost concediat sau alte informații total false care au apărut pe internet. Din câte a zis el, se pare că acestuia i se făcuse rău, pentru că băuse cu o seară în urmă cu o seară, iar el a ieșit la aer, s-a așezat pe bancă, iar când s-a ridicat, s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii vedetei, care este și acum în stare de șoc.

„Nu a fost dat afară de la serviciu, să se știe. A fost doar trimis la vestiar, i s-a făcut rău, a ieșit până afară și de acolo a plecat la aer. S-a așezat pe bancă, la Luterană, după care s-a ridicat să plece spre casino sau spre casă – nu știe nimeni unde voia să plece – s-a dezechilibrat și s-a întâmplat accidentul. „În momentul acela, el nu era băut, era doar după o seară de băutură. Nu avea niciun fel de problemă de sănătate (n.r. – Alexandru), era super, era fratele meu.

Citeste si:
Când va fi înmormântat Nosfe. Șatra Benz a anunțat unde va fi depus...
Când va fi înmormântat Nosfe....

Nu avea probleme absolut deloc. Era un copil foarte cuminte, îl cunoștea toată lumea, după cum observați că am venit toți prietenii lui, toți cunoscuții. Eu am copilărit cu el, îl știu de când ne-am născut, era mai mic decât mine cu un an. Nu avea niciun fel de problemă. Probabil el s-a dus și a stat în stație la Luterană, până să-și mai revină, dar nu și-a revenit”, a declarat prietenul lui Alex, conform gandul.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.