Răsturnare de situație în cazul Monicăi Odagiu, după ce familia bărbatului ucis de actriță a făcut câteva declarații dure despre acest caz. Cineva drag lui a zis clar că Alex, în vârstă de 35 de ani, nu s-ar fi sinucis. Iată ce a zis verișorul lui!

Răsturnare de situație în cazul bărbatului ucis de Monica Odagiu

Monica Odagiu a declarat, la scurt timp, după ce l-a ucis pe bărbatul în vârstă de 35 de ani faptul că acesta s-a aruncat în fața mașinii sale, iar ea nu a mai avut puterea de a face absolut nimic pentru a-i salva viața. Auzind declarațiile actriței, familia sa a exclus din start această variantă. Unul dintre verișorii lui a dat câteva declarații despre ceea ce s-a întâmplat în ziua de Florii, dorind să scoată în evidență faptul că el nu s-a sinucis, pentru că nu avea motiv.

Acesta a zis că acesta ar fi căzut, pur și simplu în fața mașinii, după ce s-a dezechilibrat. Bărbatul a mai zis că decedatul ar fi consumat în seara aceea și alcool cu niște prieteni cu care s-a distrat până dimineață. Pe Alex l-a descris ca fiind un băiat cuminte, cu foarte mult respect, ascultător și care nu a făcut rău nimănui, iar ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru el, pentru părinții acestuia, dar și pentru întreaga familie care l-a iubit enorm.

Bărbatul a mai zis că nici Monica Odagiu nu are vreo vină în acest sens, ci doar așa a fost să fie. Acesta a mai spus despre Alex că era foarte amețit și se pare că lucrul acesta l-a costat viața. Nu mai este nimic de făcut acum, mai ales că o asemenea tragedie era imposibil de evitat, iar actrița a făcut tot ceea ce i-a stat în putință.

„În primul rând nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui. A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alex, conform protv.ro.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.