Colegii lui Nosfe de la Șatra Benz au anunțat, în urmă cu doar câteva minute pe contul lor de Instagram, când anume va fi înmormântat Nosfe, dar și unde va fi depus trupul neînsuflețit al regretatului artist. Oricine își dorește să își ia rămas bun de la el o poate face.

Când va fi înmormântat Nosfe de la Șatra Benz

Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, după ce a susținut un concert în București cu toți ceilalți colegi din Șatra Benz. Nimănui nu i-a venit să creadă că este adevărat tot ceea ce se întâmplă, cei mai mulți sperând că este doar o glumă sau un vis din care se vor trezi, doar că din nefericire totul este real, iar unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră a plecat dintre noi, mult mai devreme decât ar fi trebuit și lăsând în urmă o durere imensă, mai ales în inima soției sale care a transmis un mesaj dureros în mediul online, la scurt timp după ce artistul și-a pierdut viața.

Trupul neînsuflețit al regretatului artist va fi ridicat aztăzi de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, urmând ca mai apoi să fie depus la capela Bisericii Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, unde oricine dorește să îi aducă un ultim omagiu cântărețului o poate face până mâine, când acesta va fi condus pe ultimul drum de către familie, prieteni și oameni care l-au iubit.

Darius Crețan va fi înmormântat pe data de 18 noiembrie, iar slujba se va ține în aceeși biserică, situată pe strada Dealul Bisericii, nr 54 A, Dumbrăveni. Detaliile legate de locul în care va fi depus trupul neînsuflețit al cântărețului, dar și de locul în care se va odihni veșnic au fost făcute publice pe rețelele sociale de către cei de la Șatra Benz. Fanii, prietenii, dar și toți cei care își doresc să își la la revedere de la el o pot face în următoarele ore.

Sursa foto (c): Satra Benz/InstaStory

„Pentru cine vrea sa isi ia ramas buna de la NOSFE Astazi de la ora 14:30 la Biserica Izvorul Tamaduirii, Dumbraveni, str Dealul Bisericii nr 54 A iar maine tot in aceeasi locatie slujba oficiala de la orele 13:00 🖤”, este mesajul trupei, din mediul online.

Citeste si:
Unde se va filma următorul sezon America Express. Mona Segall le...
Unde se va filma următorul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.