Mona Segall și Robert Lionte au fost invitații lui Mihai Morar, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar, unde au vorbit despre emisiunea America Express, una dintre cele mai iubite și urmărite competiții de la noi din țară, iar la un moment dat au zis și unde anume se va filma următorul sezon al concursului de la Antena 1.

Mona Segall, despre următorul sezon America Express

Emisiunea America Express s-a filmat, în cadrul acestui sezon, în Mexic printre altele. În multe dintre ediții, concurenții, prezentatoarea și echipa de producție au trecut prin momente periculoase, în care s-au temut pentru viețile lor. Au fost locuri și țări în care era periculos chiar și să circule pe stradă și aveau nevoie de pază tot timpul, dar și de respectat anumite reguli stricte. Nu se așteptau să fie chiar atât de greu din acest punct de vedere, dar și-au dat seama că nu este de glumă, în clipa în care Irinei Fodor i s-au făcut niște poze pe ascuns și ar fi putut fi răpită.

După ce Robert Lionte și Mona Segall au vorbit despre pericolele la care toți au fost supuși acolo, au fost întrebați dacă știu care sunt țările în care se va filma urmăorul sezon, iar ei nu au ezitat să îi spună acest lucru lui Mihai Morar, cu mențiunea că ar putea exista modificări în acest sens. Este vorba despre sudul Columbiei, Bolivia, dar și Argentina.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina”, au zis invitații lui Mihai Morar.

Mona Segall are deja câteva idei legate de concurenții pe care și-o dorește cu orice preț în cadrul următorului sezon, iar pe lista ei se află și Delia. Nu contează, din punctul ei de vedere, atât de tare dacă blondina va pleca alături de soțul ei sau alături de sora sa, deși crede că ar face o echipă bună cu Oana, cel important fiind să accepte propunerea lor. Mai mult de atât, producătoarea a recunoscut că s-a supărat într-o oarecare măsură și pe Gina Pistol pentru decizia sa, doar că nu a avut nicio putere să o facă să își schimbe decizia.

„Chefi la cuțite nu e ușor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și stătea câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea și acum a ales.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o fac să se răzgândească. Nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele, n-am ales niciodată familia. Nu știu… ”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.