Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea cu vestea divorțului. Cei doi nu au zis și un motiv clar pentru care au decis lucrul acesta. Gurile rele au început să își dea cu presupusul și au tras concluziile singure.

Dinu Maxer și Deea divorțează

Dinu Maxer și Deea au decis să divorțeze și și-au dorit ca oamenii în fața cărora și-au pus sufletul pe tavă în toți acești ani să afle chiar de la ei ceea ce au hotărât de comun acord să o ia pe drumuri diferite. Deși au scris că sunt recunoscători pentru toate momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună, pentru iubire și pentru fidelitate, ei nu au dezvăluit și care este motivul divorțului, chiar dacă admiratorii lor au sperat că o vor face până la urmă.

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, au scris pe Facebook.

Având în vedere că nu au dat explicații legate de divorțul lor, oamenii au tras concluziile de unii singuri și au făcut legătura cu unele dintre vechile lor declarații pe care le-au acordat. Faptul că el nu își dorea copii și nici o familie în adevăratul sens al cuvântului cred unii că au dăunat relației lor. Îl judecă mulți, dar foarte puțini știu povestea lui de viață și realul motiv pentru care nu a vrut să devină părinte.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Ei bine, pe Dinu Maxer l-a afectat extrem de tare divorțul părinților lui, atât de tare încât nu s-a gândit niciodată la întemeierea unei familii. Un alt lucru care l-a afectat extrem de tare a fost pierderea unei persoane pe care a iubit-o enorm. Suferința a fost greu de suportat și i-au trebuit ani mulți pentru a-și reveni, dar cel mai tare l-a ajutat Deea care a înțeles exact ceea ce i s-a întâmplat și cum să se comporte cu el.

''Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Nici nu am vrut să am copii. Am avut un exemplu negativ după divorțul părinților mei. Un frate de-al meu la vârsta de 10 ani a fost călcat de un tramvai în București. Această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid în acel moment că n-o să am niciodată familie.

Citeste si:
Dinu Maxer, despre felul în care au reacționat copiii când au aflat...
Dinu Maxer, despre felul în...

Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez. Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer. Deea a înțeles că dacă forțează ceva cu mine nu se va putea. Inclusiv cu al doilea copil au trecut 10 ani să mi-l doresc. Vreau să fac lucrurile atunci când mi le doresc și când îmi plac.'', a declarat Dinu Maxer, penru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.