Showbiz 5 Mai 2023 15:58 de Diana Oprișan
Dinu Maxer a oferit un interviu, în urmă cu scurt timp, în care a vorbit despre modul în care au reacționat copiii lor, în clipa în care au văzut că lucrurile nu mai merg bine între ei și că vor divorța. Iată ce a declarat!

Dinu Maxer, dezvăluiri emoționante

Deea și Dinu Maxer au luptat din greu pentru a-și salva căsnicia, dar nu au reușit să o facă, așa că au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui. Celor doi nu le-a fost ușor deloc, mai ales că au fost copiii la mijloc cărora, inițial, nu au știut cum să le spună adevărul fără să îi rănească. Aceștia s-au gândit foarte mult cum să pună problema, astfel încât să nu îi rănească pe cei mici, așa că au încercat să facă totul ca pentru ei să fie ceva mai ușor decât le-a fost lor.

El și fosta sa parteneră de viață au făcut ca totul să pară un joc în care fetele au casa lor, iar băieții de asemenea, dar asta nu înseamnă că nu se văd unii cu ceilalți și că nu petrec timp împreună din când în când. Din câte a explicat chiar Dinu Maxer, copiii nu au simțit neapărat diferența, doar cea mică până când tatăl ei a avut grijă să îi explice lucrurile în felul lui.

„Noi am făcut un lucru inteligent, după părerea mea. Am hotărât ca Deea să se mute pe aceeași scară a blocului. Copiii nu au simțit diferența, doar fetița, ei i-am spus că avem casa fetelor și casa băieților. Ne jucăm așa, cu aceste cuvinte pe care le acceptă. Toate jucăriile sunt la casa fetelor, mai sunt câteva și la tati. Mai am trambulina, topoganul, mingea, astfel că atunci când e cu tati face lucruri sportive. Andreas are camera lui, universul lui, pentru el este foarte frumos. Se duce la mami și mănâncă din când în când, nu întotdeauna, dar o face des. Evident, suntem fericiți pentru că au acceptat”, a declarat Dinu Maxer, pentru ego.ro.

Fiul lor, Andreas, le-a dat părinților săi și o lecție de viață extrem de importantă, când a văzut că situația acestora nu este tocmai una bună. Spre finalul relației, acesta a mers la tatăl lui și i-a zis că le este mult mai bine separați, deoarece nu se mai certau atât de tare. A fost un lucru mare pentru el, având în vedere că este un copil în vârstă de doar 12 ani, în cuvintele căruia s-a regăsit, pentru că a trecut la rândul lui printr-o asemenea situație, când părinții săi au decis să o ia pe drumuri separate.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

„Andreas ne-a dat o lecție de viață. La un moment dat, spre finalul relației, când am spus că nu mai putem să continuăm, eram deja separați de două săptămâni, Deea era mutată și Andreas a venit la mine și mi-a spus: “Tati, este mai bine așa, nu vă mai certați atât de mult!”. Are 12 ani, trebuie să recunosc că m-am regăsit în cuvintele lui atunci când au divorțat ai mei. A fost o chestie extraordinar de ciudată, exact în clasa a 5-a au divorțat și ai mei”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2023 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.