Deea Maxer a fost surprinsă cu un buchet de lalele de către noul iubit, moment în care nu s-a putut abține și a postat imaginea cu pricina la Story, semn că este fericită și împlinită în compania noului ei partener de viață. Ce imagine a postat!

Deea Maxer, surprinsă de noul iubit

Faptul că Dinu Maxer și Deea au decis să divorțeze a uimit o țară întreagă, mai ales că aveau deja 18 ani de relație și doi copii împreună. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge în acest punct al vieții lor, dar înainte de a lua această decizie definitivă, au încercat să salveze căsnicia așa cum au știut ei mai bine, după cum chiar el a mărturisit chiar artistul.

Foștii soți au dat trista veste tuturor în urmă cu aproximativ o lună, iar de atunci și până în momentul de față au avut loc multe schimbări în viața lor, fiecare având pe altcineva în viața lor. În cursul acestei zile, Deea Maxer chiar a postat o imagine pe Story cu câteva lalele pe care le-a primit din partea noului ei iubit, dând de înțeles că este foarte fericită acum, iar cei care o urmăresc se bucură pentru reușita sa.

Sursa foto: Deea Maxer/InstaStory

''Afară plouă...cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere.'', a scris Deea Maxer, la Story.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat la foarte scurt timp, după ce Dinu Maxer a anunțat că are o nouă cucerire despre care nu a dat prea multe detalii, pentru că nu este persoană publică. Este normal, din punctul lui de vedere, ca lucrurile să stea în felul acesta și a promis că după ce situația va fi una clară între ei, va face totul public, dar până atunci vrea să ia lucrurile pas cu pas. În mod clar, fanii sunt curioși să afle mai multe detalii, doar că vor mai avea de așteptat până vor primi mai multe detalii.

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Citeste si:
Momente de panică în America Express. Un șofer a scos pistolul la...
Momente de panică în America...

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.