Dinu Maxer a fost surprins, zilele acestea, în compania unei alte femei, iar imaginile au început să circule pe internet, lucru la care el nu s-ar fi așteptat. Astfel, s-a simțit dator cu niște explicații. Iată ce a declarat!

Dinu Maxer iubește din nou

Dinu Maxer și fosta lui parteneră de viață, Deea, au avut o relație care a durat în jur de 18 ani, timp în care au reușit să facă foarte multe lucruri împreună, inclusiv să aducă pe lume doi copii, care la momentul actual sunt pe primul loc pentru fiecare dintre ei. Aceștia au decis să se despartă din mai multe motive, unul dintre acestea fiind legat de diferența de vârstă dintre ei, dar acesta nu este singurul zvon care a apărut legat de despărțirea.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.”, a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars.

Multă lume l-a criticat pe Dinu Maxer, fiind de părere că a făcut acest pas mult prea devreme și că ar fi trebuit să mai aștepte o vreme până când să își refacă viața. După părerea sa, nu a făcut acest pas devreme, deoarece după cum a mărturisit chiar el nu a mai strâns-o în brațe pe fosta lui parteneră de viață din luna martie.

Despre noua lui cucerire a zis că nu o cunoaște de foarte multă vreme și că nu este o persoană publică, tocmai de aceea vrea să păstreze discreția în ceea ce privește eventuala lor relație. Cei doi s-au cunoscut la aniversare unei prietene și chiar nu se așteptau să apară imagini cu ei, pe internet. Tot el a zis că dacă relația va avea un parcurs frumos, în momentul acela o vor face publică, dar până atunci vor să o ia pas cu pas, pentru că așa li se pare normal.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

„Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.