Victor Slav și Selina vor participa la sezonul 8 al emisiunii Asia Express, alături de alte 8 perechi care au acceptat provocarea show-ului de la Antena 1.

Antena 1 a dezvăluit oficial lista concurenților pentru Asia Express 2024, iar printre numele care au captat atenția se numără și Victor Slav, alături de partenera sa de viață, Selina. Fostul prezentator TV a acceptat provocarea de a intra în competiție și așteaptă cu nerăbdare să înceapă filmările pentru unul dintre cele mai dificile reality-show-uri de pe micile ecrane.

Sezonul 8 al emisiunii Asia Express promite o călătorie fascinantă prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, oferindu-le celor nouă perechi de vedete provocări unice și spectaculoase. De la obiceiuri stranii la bariere lingvistice și temperaturi extreme, concurenții vor trebui să navigheze prin diversele culturi și teritorii ale Asiei într-o cursă contra-cronometru.

Victor Slav și Selina au împărtășit câteva gânduri cu privire la participarea lor, prima de acest fel în calitate de cuplu. Cei doi au recunoscut că acceptarea invitației a fost o decizie provocatoare, dar plină de promisiuni.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi”, au spus Victor Slav și Selina.

Cu toate incertitudinile și provocările care îi așteaptă, Victor și Selina sunt hotărâți să valorifice fiecare moment și să se bucure de călătoria lor în Asia.

Citeste si:
Eliza și Cosmin Natanticu, concurenți în Power Couple: „A fost mai...
Eliza și Cosmin Natanticu,...

„Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, au mai spus cei doi concurenți de la Asia Express 2024. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2024 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.