Deea Maxer a fost întrebată de către prietena sa, Elena Merișoreanu, care este motivul divorțului dintre ea și tatăl copiilor ei, iar ea nu s-a putut abține să nu îi răspundă, fără a dar totuși prea multe detalii. Iată ce i-a zis!

Deea, motivul divorțului de Dinu Maxer

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Elena Merișoreanu are o relație bună atât cu Deea Maxer, cât și cu fostul ei soț, drept pentru care vestea tristă a divorțului dintre ei a lăsat-o mască pe interpreta de muzică populară. Vedeta nu a crezut vreodată că va asista la una ca asta și pentru a afla mai multe detalii despre cele petrecute, a pus mâna pe telefon și și-a sunat prietena, iar cuvintele sale i-au ridicat și mai multe semne de întrebare, din simplul motiv că artista vedea căsnicia lor ca fiind una perfectă și lipsită de probleme.

Din punctul ei de vedere este o tragedie faptul că au decis să meargă pe drumuri separate, pentru că îi cunoaște foarte bine, știe ce fel de oameni sunt și cât de mult se iubeau. Mai mult de atât, aceștia nu au făcut-o niciodată să creadă că ar exista probleme în viața de cuplu și nici că nu ar fi fericiți.

„Eu vreau să spun că atunci când am văzut în presă această, aș numi-o chiar tragedie, pentru că îi cunosc foarte bine, doi tineri frumoși, care se înțelegeau bine, doi copii frumoși. Ea întotdeauna îmi spunea când mergeam la ziua lor: „Ce le doriți tinerilor? Să mai aibă o fetiță!” Chiar Deea spunea: „V-am urmat sfatul și avem și o fetiță”. Atâta bucurie îmi aduc, pentru că eu sunt foarte bucuroasă când văd că tinerii se încheagă o căsătorie strânsă și frumoasă”, a declarat Elena Merișoreanu, la Antena Stars.

Mai mult de atât, Elena Merișoreanu a ținut să precizeze faptul că imediat după ce a aflat din presă că Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze, a pus repede mâna pe telefon și a dorit să afle dacă este pe bune totul sau dacă este doar un simplu zvon, iar ceea ce a auzit mai apoi a lăsat-o mască. Deea Maxer i-a zis prietenei sale că motivul pentru care ei au decis să se despartă este legat de diferența de vârstâ dintre ei.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

„A fost un șoc pentru mine! Am pus mâna pe telefon, am sunat-o pe Deea și am întrebat-o: „-Deea, sper că nu e adevărat!”. „-Ba da, doamna Elena, este adevărat”. Care este motivul dintre voi? „E diferența de vârstă”. Altceva, absolut nimic nu mi-a spus și eu spun numai ce am auzit. Lui Dinu i-am dat mesaj de regret și a zis: „Da, asta este situația! Am divorțat” ”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2023 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.