Theo Rose a vorbit despre sarcină, deși a preferat să păstreze tăcerea până acum. Mai mult de atât, cântăreața a vorbit și despre problemele pe care le are în sarcină, dar le-a dat replica și celor care au criticat-o pentru faptul că s-a grăbit să rămână gravidă.

Theo Rose, detalii despre sarcină

Theo Rose este însărcinată pentru prima dată în viața, iar stările de rău cu care se confruntă au luat-o prin surprindere. Când simte că nu mai face față, își vizitează mama, unde stă pentru câteva zile. Cântăreața a mărturisit că nu are pofte în mod special, dar mănână extrem de mult și ar dormi încontinuu. Cel mai important este că toți cei dragi îi sunt alături, ori de câte ori are nevoie de ceva, iar Anghel Damian o protejează și are grijă de ea așa cum știe el mai bine.

„Sunt bine. Trăiesc și sunt sănătoasă, că mă tot controlez așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt și eu cu toate astea, grețuri, chestii specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus, mă lupt cu ele. Mă mai duc vreo 2-3 zile pe la mama, pe la tata, pe la țară…mă pun pe picioare. După aia mă întorc la București, aicea, mor.

Cred că e și gândul că nu sunt în stare să mă îngrijesc atât de bine. Trage a somn într-una. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce e pe masă, aș mânca foarte mult”, a declarat Theo Rose, conform fanatik.ro.

Deși nu se simte deloc bine și chiar a ajuns pe perfuzii, în urmă cu doar câteva zile, vedeta muncește din greu. Nu a reununțat la proiectele sale și nici nu și-a anulat concertele. Artista consideră că nu este nici prima, nici ultima femeie care muncește pe perioada sarcinii și nu consideră că este ceva ieșit din comun, ba chiar se bucură că poate fi alături de fanii ei. Când urcă pe scenă, uită de tot și vrea doar să îi iasă toate lucrurile bine.

„Nu am încotro, dacă m-am înhămat la o căruță…Nu sunt singura care a muncit când am fost însărcinată. M-a întrebat cineva cum fac la concerte, când am grețuri, e greu de controlat situația. Am atâtea guri de hrănit că-mi trece orice greață, când am urcat pe scenă, mă gândesc doar la cum să fac să fie bine”, a mai zis vedeta, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Theo Rose le-a dat replica și celor care au criticat-o pentru faptul că s-a grăbit să rămână însărcinată. Ea este de părere că se află la vârsta la care este capabilă să suporte toate problemele sarcinii, pentru că este sănătoasă și crede că va duce la bun sfârșit această perioadă puțin mai grea.

„Am suportat bine stările de rău, fiind conștientă că e normal să se întâmple și asta. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără. Cred că e momentul potrivit pentru a face un copil. Corpul meu e pregătit pentru asta, e sănătos, are resurse. Acum trebuie să suport lucrurile astea”, a adăugat cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.