Alexandra Stan i-a furat iubitul unei foste asistente TV, iar cea din urmă nu s-a putut abține să nu îi transmită un mesaj dur cântăreței căreia i-a adus câteva acuzații dure și despre care nu și-a făcut deloc o părere prea bună.

Cui i-a furat Alexandra Stan iubitul

Alexandra Stan este într-o nouă relație despre care nu a dat prea multe detalii. Partenerul ei actual de viață este fostul iubit al Biancăi Alexandra, care nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre relația lor. Aceasta este foarte supărată sau cel puțin așa de înțeles, dar le-a urat celor doi îndrăgostiți să fie fericiți mai mult decât a fost ea în ultimii doi ani de viață. A rămas fără cuvinte, dar i-a transmis blondinei și un mesaj dur dorind să îi atragă atenția asupra faptului că a despărți sau a te băga în relația cuiva nu este deloc în regulă, mai ales când și ea suferit la rândul ei. Fosta asistentă TV că nici ei nu i-ar plăcea să treacă prin așa ceva.

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (...) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față.”, a transmis Bianca Alexandra, la Story.

Bianca Andreea a avut impresia că și-a găsit sufletul pereche, dar relația nu a durat decât doi ani. Au fost doi ani frumoși și nu credea că se va termina atât de ușor și nici la faptul că va reuși să își refacă viața atât de ușor. Ea a afirmat că nu este doar o femeie părăsită și înșelată, dar este o femeie care l-a ajutat pe bărbatul de lângă ea să crească din foarte multe puncte de vedere, pentru că nu avea niciun fel de orientare în viață.

La un moment dat, a mai zis că nu vrea să îl denigreze în niciun fel, dar nu a avut cum să nu recunoască faptul în încercarea de a-l ajuta pe el, s-a pierdut pe ea. La final, i-a mai adresat câteva cuvinte Alexandrei Stan pe care a rugat-o să se gândească cum ar fi dacă ar fi în locul ei, pentru că au fost atât de multe lucruri între ea și actual al iubitei al cântăreței.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

„Nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere, un om care nu are niciun fel de orientare în viață și nu vreau să îl denigrez în niciun fel, dar ăsta este adevărul și încercând să îl ajut pe el, m-am pierdut pe mine. Doar atât pot să îi spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă era ea în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine și acest om încât eu am tot încercat până în ultimul ceas”, a mai zis fosta asistentă TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.