Alexandra Stan are parte de tot felul de momente ciudate, iar pe unele dintre ele nu le poate păstra doar pentru ea, așa că le impărtășește cu fanii ei din mediul online. Blondina încearcă să fie activă pe cât posibil pe social media, oricât de multe lucruri ar avea de făcut, deoarece este conștientă că trebuie să își țină aproape comunitatea de fani.

Alexandra Stan, abordată de un afacerist pe social media

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar și una dintre cele mai controversate. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă nu a avut deloc noroc în dragoste, iar în momentul în care a crezut că și-a găsit partenerul ideal și s-a căsătorit cu acesta, și-a dat seama că lucrurile nu stăteau chiar așa.Cei doi au divorțat după câteva luni de căsnicie, iar de atunci tot felul de bărbați au vrut să îș încerce norocul în ceea ce o privește pe artistă.

Ei bine, recent, Alexandra Stan a primit un mesaj privat de la un afacerist care este căsătorit. Acesta și-a început mesajul prin a se prezenta în fața artistei, spunându-i că numele său este Alex și că are vârsta de 38 de ani, dar nu i-a ascuns nici faptul că are o soție. Tot el i-a povestit că are câteva companii în domeniul transportului și că, de asemenea, locuiește în zona de nord și i-a dat mai apoi o serie de alte detalii semnificative despre el.

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor.
Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună”,
este mesajul primit de artistă din partea bărbatului însurat.

Bărbatul a insistat asupra faptului că Alexandra Stan este o femeie superbă și că ar vrea să o cunoască mai bine, dacă și ea va considera că merită lucrul acesta. Așa cum era de așteptat, cântăreața nu s-a putut abține să nu facă public mesajul lui și nici să facă mai multe afirmații dure pe seama a ceea ce tocmai i s-a întâmplat. La final, a sperat doar că nu este pe bune tot ceea ce i s-a transmis.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

„Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer”, a fost reacția Alexandrei Stan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.