Toți cei care o urmăresc pe Alexandra Stan pe rețelele sociale știu că vedeta iubește litoralul românesc și că de an petrece zile bune la plajă, doar că de data aceasta a decis să meargă în Grecia și să se bucure de o vacanță pe cinste. Din nefericire, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit îndrăgita cântăreață, deoarece a ajuns la spital în loc să aibă parte de câteva zile de vis departe de casă.

Alexandra Stan, din vacanță direct la spital

Alexandra Stan este o artistă care nu are succes doar în țara noastră, ci și peste hotare. Vedeta susține destul de des concerte peste hotare, acolo unde este cunoscută și apreciată de mii de oameni care se strâng în fața scenei să o vadă și care, de asemenea, cântă vers cu vers cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor. Astfel, de curând, blondina a avut un concert în Grecia și a profitat de acest lucru și s-a relaxat așa cum știe ea mai bine, doar că lucrurile nu s-au terminat prea bine.

După ce și-a încântat fanii cu tot felul de imagini care mai de care mai frumoase din Grecia, Alexandra Stan a reușit să îi îngrijoreze pe toți, după ce a apărut pe contul ei oficial de Instagram pe patul de spital și cu niște perfuzii la mână, semn că starea eu nu este tocmai una bună. Mai apoil, le-a explicat acestora de ce anume a decis să apeleze la ajutorul medicilor și ce anume presupune procedura respectivă, tocmai pentru ca oamenii să nu se gândească la alte lucruri.

Având în vedere că ultima perioadă din viața sa a fost una care a solicitat-o la maximum, Alexandra Stan a avut nevoie de ceva care să o ajute să își recapete forțele, iar fără ajutorul cadrelor medicale nu ar fi reușit să se repună atât de repede pe picioare. Ei bine, procedura se numește ozonerapie care o ajută să doarmă mai bine, pentru că are probleme serioase cu somnul, dar are și multe alte beneficii. Fanii acesteia îi sunt alături ca de fiecare dată și i-au transmis toate gândurile lor bune.

“Am întârziat, așa că azi nu mai am timp să faci și tratamentul facial, îl voi face mâine, dar astăzi o să fac ozonoterapie. (…) Ozonoterapia ajută foarte mult la relaxare, la somn, la regenerarea țesutului, la oxigenarea sângelui, la absolut tot.

Citeste si:
ENEL își vinde activele din România companiei PPC din Grecia
ENEL își vinde activele din...

Pe mine mă ajută foarte mult cu somnul, pentru că a probleme cu somnul și cu tenul și cu tot. (…) E și foarte bun după ce ași făcut COVID sau răceli, să vă recuperați mult mai repede.”, a povestit Alexandra Stan, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.