Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexadra Stan își editează foarte mult pozele pe care le postează pe Instagram. În timp ce unii sunt deranjați de acest aspect și nu ezită să își dea cu părerea, alții au învățat doar să se bucure de fotografiile respective și să o accepte așa cum este, dar mai presus de toate să o admire pentru muzica sa, nu pentru felul în care arată fie în imaginile de pe Instagram, fie în viața reală.

De ce își editează, de fapt, Alexandra Stan pozele de pe social media

Alexandra Stan se numără printre cele mai mari și cunoscute cântărețe de la noi din țară, fiind și printre puținele care au reușit să dea lovitura și peste hotare. Deși pe plan profesional nu se poate plânge, pe plan personal artista nu a dus-o deloc bine. Vedeta a simțit, la un moment dat, alesul inimii și s-a căsătorit cu bărbatul respectiv, dar nu a durat. La câteva luni de căsnicie, blondina a decis să o ia pe drumul său de una singură.

În perioada aceaasta, Alexandra Stan își petrece timpul la mare, se distrează de minune și postează imagini de senzație în fața cărora în special bărbații rămân muți de uimire, fără să le pese dacă vedeta le editează în mod exagerat. Pentru cei care au fost curioși, totuși, de ce își modifică pozele atât de mult, ea a venit și o serie de explicații. Blondina a zis că îi place să se amăgească în ceea ce privește imaginea sa și nici nu a mai fost la sală de ceva vreme. Nu este mândră de lucrul acesta, dar nici nu se judecă prea tare.

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea <

>. Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a povestit Alexandra Stan, pe contul ei oficial de Instagram.

În cadrul aceleiași postări, frumoasa artistă a precizat că este important ca oamenii să facă sport, dar nu neapărat la sală, ci oriunde se poate, chiar și în aer liber. Alexandra Stan se resimte, dacă nu face mișcare pentru o perioadă ceva mai îndelungată. De asemenea, i se pare foarte important ca oamenii să mănânce sănătos, pentru că și acest aspect este important în cazul în care vor să se mențină în formă.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

„În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a mai zis cântăreața, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.