Alexandra Stan suferă de o boală gravă și a vorbit lumii întregii despre această afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam”. La nivel spiritual, acest lucru a făcut-o să realizeze ceva extrem de important și a vorbit despre ultima perioadă din viața sa în cel mai recent interviu.

Alexandra Stan, despre boala de care suferă

Alexandra Stan este genul acela de vedetă care nu se teme să spună lucrurilor pe nume, care vorbește sincer despre momentele plăcute din viața sa, dar și despre cele aflate la polul opus. Chiar dacă ar părea că fanii știu totul despre ea, face artista ce face și îi ia mereu prin surprindere pe cei care o urmăresc. De exemplu, într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat de curând, vedeta a vorbit despre afecțiunea de care suferă. Aceasta poartă denumirea de Tiroidită Hashimoto și este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam”.

Din câte i-au spus medicii Alexadrei Stan, ea avea niște depuneri de calcitonină, un hormon care apare în general la care persoanele bolnave de cancer. Artista nu a conceput în niciun fel ideea de a avea cancer, așa că a luat decizia de a elimina ceea ce era toxic și negativ în viața sa.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”, a povestit Alexandra Stan, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Blondina a povestit și cum anume se manifestă această boală de care suferă și cum a ajuns să o aibă. Alexandra Stan a avut mari probleme cu glanda, din cauza faptului că nu mânca, iar din cauza stresului a început să se confrunte cu Tiroidită Hashimoto și nu este deloc ușor, mai ales că are la bază problemele emoționale și traumele de care a avut parte în trecut. Vedeta a avut mulți ani impresia că nu se poate exprima, că nu poate ajunge la oameni și nici acest lucru nu i-a fost de mare ajutor.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cutremurătoare la 12 ani de la...
Maria Dragomiroiu, declarații...

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.