Maria Dragomiroiu a făcut declarații cutremurătoare la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, în cadrul în emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a fost invitată recent. Artista a spus, printre altele, că speră ca Dumnezeu să o ierte pentru tot ceea a făcut.

Ce a declarat Maria Dragomiroiu la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Pe Maria Dragomiroiu și pe Mădălina Manole le lega o prietenie de aproximativ 17 ani, timp în care au petrecut momente de calitate împreună, au mers la concerte, s-au susținut și s-au sfătuit una pe cealaltă. Chiar dacă a fost aproape de sufletul ei, cântăreața de muzică populară nu poate înțelege ce anume a împins-o pe regretata artistă să recurgă la acel gest. Invitata lui Denise Rifai a mai zis că îi pare rău că a plecat așa, săvârșind un păcat imens, dar a mai zis și că a reușit să învețe multe lucruri de la ea, iar moartea sa a durut-o enorm.

"De fapt mie imi pare rău că a plecat așa. Se spune că un suflet care pleacă în felul acesta stă undeva între diferite nivele, deci nu este nici la Dumnezeu, nici în Iad.

Este undeva și cine știe când va pleca de acolo din această zonă gri, neagră, pentru că a făcut un păcat și îmi pare foarte rău pentru ea. Mădălina a fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune și rele, am învățat de la ea, ea a învățat de la mine, a acceptat și sfaturile mele. Mădălina a însemnat mult și m-a durut foarte tare.", a declarat Maria Dragomiroiu, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Mai mult de atât, Maria Dragomiroiu a spus despre cea care i-a fost prietenă că era o fire depresivă, foarte exigentă cu ea, dar care își iubea enorm familia. Tot ea a zis că simțea ceva, când spunea că asupra familiei se apasă un blestem când îi spunea că va muri tânără, fără ca nimeni să fie lângă ea. Artista a spus că mama Mădălinei Manole era prea departe de fiica sa, iar partenerul ei de viață nu o iubea destul de tare, pentru a reuși să o salveze. Cântăreața a spus că, dacă ar fi știut prin ce trece ea cu adevărat, ar fi acționat categoric.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

"Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea. Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte.", a mai zis ea.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

La final, a precizat că a înțeles gestul ei, pentru că era nefericită și nu a putut să meargă înainte cu toate stările prin care trecea, având în vedere că era oricum o fire depresivă. Din nefericire, nimeni nu i-a întins o mână de ajutor, pentru a o ajuta să iasă la lumină.

"Am înțeles gestul ei, pentru că era nefericită și această nefericire nu a mai putut-o duce fiind o fire mai depresivă. Această nefericire se accentua. Nimeni nu a ajutat-o să iasă la lumină. Păcat, că era la îndemâna cuiva să facă lucrul acesta, care știa, toată lumea din familie știa ce vrea să facă și nu a ajutat-o nimeni.", a adăugat cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.