Fratele regretatei Mădălina Manole nu s-a putut abține și a făcut o serie de declarații dure despre cele afirmate de către Maria Dragomiroiu, în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, despre sora sa. Bărbatului nu i se pare deloc corect ca artista să vină cu asemenea dezvăluiri la 12 ani distanță de la moartea Mădălinei Manole, așa că a reacționat în consecință.

Fratele Mădălinei Manole, despre declarațiile Mariei Dragomiroiu

Cea mai recentă invitată a lui Denise Rifai a fost Maria Dragomiroiu, care printre altele a vorbit și despre cea care i-a fost prietenă și care a murit în urmă cu mai bine de 12 ani și anume Mădălina Manole. Ea a povestit că regretata artistă suferea de o depresie severă și că, de asemenea, era de părere că familia ei este urmărită de un blestem și că presimțea faptul că va muri de tânără.

În plus, vedeta a spus că dacă ar fi știut prin ce trece, ar fi acționat imediat, fără să stea prea mult pe gânduri și poate ar fi reușit să îi salveze viața. Tot ea a spus că Mădălina Manole nu a fost suficient de iubită de cine ar fi trebuit pentru a fi salvată și că toți cei care aveau rolul de a o salva nu au făcut tot ceea ce trebuia pentru binele său, iar în felul acesta a ajuns să facă un gest extrem. La final, a declarat că speră să o ierte Dumnezeu pentru fapta sa.

Fratele regretatei Mădălina Manole a urmărit și el declarațiile cântăreței de muzică populară, iar la scurt după aceea și-a exprimai punctul de vedere. Bărbatul a fost dur în declarații, pentru că nu i se pare deloc corect ca Maria Dragomiroiu să vină cu astfel de dezvăluiri, având în vedere că au trecut deja 12 ani de la decesul artistei.

El a ținut să precizeze, încă de la bun început, că tot ceea ce a zis în cadrul emisiunii de la Kanal D este dezamăgitor pentru familia sa, care i-a respectat pe ea și pe soțul ei, pe care i-a cunoscut personal pe vremea când sora sa încă mai era în viață. A avut un gol în stomac, în momentul în care a urmărit emisiunea cu pricina. Nu i-a venit să creadă că și cea mai bună prietenă pe care a avut-o Mădălina Manole a fost în stare să spună asemenea lucruri urâte despre ea.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

„Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea! Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!

Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani! Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina dacă chiar a prețuit-o!”, a spus fratele regretatei Mădălina Manole, pentru click.ro.

Citeste si:
Puya, declarații cu ochii în lacrimi la America Express. Ce a...
Puya, declarații cu ochii în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.