Puya a făcut câteva declarații cu ochii în lacrimi la America Express, în timpul uneia dintre cele mai grele și mai emoționante probe pe care le-au avut până acum. Toți concurenții și-au amintit de anumite persoane dragi care, din păcate, nu mai sunt printre noi.

Puya, declarații despre pierderea fratelui ei

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una cu o încărcătură emoțională deosebită. Când i-a venit rândul lui Puya să vorbească despre cineva drag, pe care l-a pierdut, gândul i-a fugit la fratele lui. Acesta nu mai locuia în România, vorbea cu el destul de rar și erau în zile artistul, pentru că avea multe alte lucruri de făcut, fapt pe care acum îl regretă din totul sufletul său.

Concurentul de la America Express a povestit că fratele lui s-a stins din viață în urmă cu 10 ani și își amintește și acum cum în ziua în care a avut loc nenorocirea, fusese sunat de către fratele lui căruia nu i-a răspuns, pentru că era la concert. Pierderea fratelui său l-a durut enorm, dar l-a făcut să se gândească și la cum ar trebui să se comporte față de oamenii din jur, cât timp aceștia sunt încă în viață. De asemenea, și-a promis că nuva mai repara greșelile pe care le-a făcut în trecut. Fanii lui s-au emoționat la rândul lor, mai ales că fiecare a pierdut sau va pierde pe cineva, la un moment dat.


”Fratele meu a murit acum vreo 10 ani, mult prea devreme. Chiar în ziua în care s-a întâmplat știu că m-a sunat, eu n-am putut să răspund la telefon, eram pe la concerte. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Încep să mă mulțumesc și de ce am. Nu mă mai gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. Ce poți să faci, este să te concentrezi pe cei care sunt lângă tine și să nu mai faci greșelile pe care le-a făcut înainte”, a mărturisit Puya, la America Express.

În timpul probei, soția artistului și-a amintit și ea de cineva drag ei și anume de tatăl ei vitreg care s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Soțul mamei ei a avut grijă de ea ca și cum ar fi fost părintele ei natural, iar pentru acest lucru îi este recunoscătoare profund. Melinda a reușit să îi emoționeze pe telespectatorii care, cel mai probabil, și-au amintit și ei de oamenii dragi care nu mai sunt printre noi.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

”Este soțul mamei mele. Eric este tatăl meu vitreg, care a avut grijă de noi ca un tată. A murit acum trei ani.”, a spus Melinda la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.