Puya și Melinda au avut parte de un șoc, în timpul ediției de seara trecută a emisiunii America Express, când au stat de vorbă cu niște localnici. Toate poveștile pe care le-au auzit din partea lor i-au șocat în adevăratul sens al cuvântului și nu s-au putut abține să nu discute despre acele lucruri.

Puya și Melinda au stat de vorbă cu localnicii

America Express a avut premiera la începutul acestei săptămânii, iar concurenții au fost puși deja în niște situații extrem de grele în încercarea lor de a duce probele la capăt și de a ajunge primii în locurile unde îi aștepta Irina Fodor, pentru a se bucura de imunitate și de toate avantajele câștigătorilor. Echipele au dormit în locuri dubioase, s-au enervat și au cedat psihic, dar la finalul zilei nu a mai contat nimic în afara fricii de moarte pe care au simțit-o la orice pas.

Puya și partenera sa de viață, Melinda, sunt doi dintre concurenții care au fost în stare de șoc, după ce au stat de vorbă cu localnicii. Oamenii le-au vorbit celor doi soți despre două grupări mafiote care se băteau între ele și care pe lângă faptul că le cer bani comercianților de pe stradă pe care îi tâlhăresc și le cer taxe de protecție, se bat și pentru teritoriu de droguri. De exemplu, niște persoane care locuiau la doar câteva case de distanță de cea în care au fost ei primiți, au fost împușcate, iar mai apoi tăiate și băgate în saci.

„Sunt două grupări care se bat între ele. Pe lângă faptul că cer bani de la toți comercianții de pe stradă, îi tâlhăresc gen taxe de protecție, ei se bat pentru teritoriu de droguri. (...) ”Am avut niște vecini care au fost împușcați, tăiați, băgați în saci”, a declarat Puya, la America Express.

Melinda a fost și ea de-a dreptul șocată, iar după ce partenerul ei de viață a vorbit despre acele lucruri, a povestit li ea câte ceva. Concurenta de la America Express a menționat că șefa casei le-a spus că grupul acela criminal nu doar că îi omoară și îi taie, dar îi mai lasă și întinși pe stradă, pentru ca oamenilor să le fie frică celor din zonă. Din nefericire, toate aceste lucruri se întâmplau la doar patru case distanță de ei, iar asta i-a speriat extrem de tare pe cei doi soți.

Citeste si:
Mara Bănică are parte de o iubire ca în povești. Cum l-a cunoscut...
Mara Bănică are parte de o...

„Șefa casei ne-a povestit că grupul ăsta criminal, după ce îi omoară, îi tranșează și îi lasă pe stradă, ca să vadă lumea și să le fie frică celorlalți. Povestea asta se întâmpla la vreo patru case de ea și noi suntem aici.”, a zis și Melinda.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.