Puya și soția sa, Melinda, au avut un moment în care răbdarea le-a fost și lor serios pusă la încercare și s-au certat. Artistul nu s-a putut abține și i-a spus partenerei sale unde a greșit și cum ar trebui să se comporte pentru a le fi bine pe viitor.

Puya și soția sa s-au certat în timpul unei probe

Puya și partenera sa de viață, Melinda, formează una dintre cele mai apreciate echipe de la America Express. Încă din prima ediție, cei doi soți le-au câștigat simpatia celor de acasă. Aceștia au demonstrat că fac o echipă bună atât în viața de zi cu zi, cât și în competiție, dar asta nu înseamnă că nu există momente în care se mai și ceartă, din când în când.

Oboseala își spune deja cuvântul în cazul concurenților de la America Express. Faptul că nu se odihnesc suficent, că sunt toată ziua pe drum și că dorm în locuri periculoase nu îi ajută deloc. Au știut de la bun început că trebuie să fie foarte puternici din punct de vedere psihic și chiar dacă au crezut că vor face față tuturor provocărilor cu brio, puși în fața faptului împlinit, situația nu a fost deloc așa cum și-au imaginat-o.

De exemplu, Puya și frumoasa lui parteneră de viață au avut niște discuții serioase puse pe seama oboselii acumulate în primele zile. Artistul i-a explicat Melindei, mai apoi, faptul că atitudinea pe care o are în ceea ce îl privește pe omul din fața ei, când îl roagă să îi cazeze, îi afectează foarte mult. Acesta a fost de părere că persoanele respective reacționează și ele la felul ei de a fi, dar și la mimică și i-a zis că ar trebui să fie ceva mai relaxată, pentru că dacă se enervează, nu va fi deloc în avantajul lor.


”Tu trebuie să înțelegi că și atitudinea ta spune ceva omului cu care vorbești. Dacă tu vii așa: Dă-mi, bă, cazare! Normal că și el reacționează la mimica și la felul cum ești tu. Relaxează-te, un pic. Gata, stăm aici, dar dacă te enervezi nu se întâmplă nimic”, a declarat Puya, în timpul emisiunii de la Antena 1.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.