După ani buni în care nici măcar nu și-au vorbit, Andreea Bănică a decis că a venit vremea să dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Alex Velea, partenerul de viață al Antoniei. Mulți dintre admiratorii celor doi artiști au fost foarte curioși să afle cum s-a produs ruptura dintre ei, iar blondina a fost cea care, în sfârșit, a dat cărțile pe față.

Motivul certurilor dintre Andreea Bănică și Alex Velea

Andreea Bănică și Alex Velea sunt doi dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară, iar mulți dintre cei care sunt îndrăgostiți de muzica lor nu aveau nici cea mai mică ideea de faptul că aceștia nu își mai vorbesc de ani buni. În clipa în care au aflat acest aspect, unii au vrut să afle și care este motivul pentru care au ajuns nici măcar să nu se mai salute și se pare că la fel de curioasă a fost și Denisei Rifai.

Moderatoarea a profitat, într-un fel sau altul, de faptul că Andreea Bănucă a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii sale de pe Kanal D și i-a pus întrebări și despre ruptura care s-a produs între ea și Alex Velea. Artista a specificat că ei nu au ajuns la cuțite din cauza unui proces, ci pentru că el s-a despărțit de Ana, iar în perioada în care se certa cu fosta lui parteneră de viață, ei doi s-au văzut la mare, iar ea fiindu-le nașă a încercat să îi împace, dar fără niciun fel de rezultat. De asemenea, i-a dat niște sfaturi iubitului Antoniei, care nu i-au picat deloc bine și din cauza cărora s-a produs ruptura între aceștia.

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat, ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali. Am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil. De aici a plecat ruptura”, a spus Andreea Bănică, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Tot în cadrul emisiunii de la Kanal D, Andreea Bănică a recunoscut că ea și Alex Velea nu și-au mai vorbit, deși și-ar dori din plin lucrul acesta, pentru că nu a avut ocazia. Mai mult de atât, blondina a spus că ar vrea enorm ca el să nu îi mai poarte pică, deoarece nu i-a vrut vrut niciodată răul.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Nu am avut această ocazie, deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el (…). Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat.”, a mai zis ea la Kanal D.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.