Este scandal în lumea maneliștilor între Jador și Florin Salam. Ce a avut de zis Jador și de unde a pornit întreaga ceartă!

Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam

Florin Salam s-a supărat pe Jador, după ce tânărul artist a cântat unele dintre piesele sale în concerte, precizând că le-a făcut pentru sufletul lui. ”Regele Manelelor” a luat foc, când a urmărit filmările cu pricina și nu s-a putut abține să nu își exprime opinia direct pe contul lui de TikTok. Acesta nu a fost neapărat de faptul că Jador a ales să îi cânte piesele, ci de faptul că nu l-a întrebat înainte.

„Ascultam piesele mele și ale nașului meu, Adrian, cântate de un alt solist. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătos, să îi trăiască familia, că am văzut că are și el familie grea, a fost amărât, a fost vai de capul lui. Acum e bine și el, ca fiecare. Toți am fost vai de capul nostru și acum, din cauza la muncă, că am muncit, avem și noi acolo pe ce să punem mâna când ne e foame, când ne e sete. E bine, să nu vorbim cu păcat, dar erau niște piese pe care eu le-am scos demult cu nașu, cu Adrian. Cred că știți ce vreau să spun mulți dintre voi. Le-am scos cu nașu, cu Adrian, demult și singur. Și le cântă altcineva”, a zis Florin Salam, în mediul online.

Jador a simțit nevoia să spună și el ceva în apărarea sa și i-a anunțat, încă de la început faptul că are de transmis un mesaj foarte important, regretând enorm faptul că a reușit să îl deranjeze pe unul dintre oamenii pe care îi iubește de când era doar un copil.

Jador și-a cerut scuze în fața lui Florin Salam și i-a promis că dacă într-adevăr este o problemă, va renunța să îi mai cânte melodiile la concerte, dar a mai zis și că făcut-o, din simplul motiv că are un mare respect pentru munca sa, fiind fanul lui de ani de zile.

„Am un mesaj foarte important astăzi pentru voi. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care eu îl iubesc din toată inima mea, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera.(...) Și sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru că sunt fanul tău, pentru că te ascult dintotdeauna. Pentru mine ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează n-o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău”, este mesajul transmis de Jador, pe TikTok.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.