Monica Bârlădeanu are o conexiune puternică cu divinitatea, iar acest lucru a simtit-o atunci când vărul său a deschis ochii după ce i-a citit Psalmii.

Actrița Monica Bîrlădeanu a impresionat pe toată lumea cu povestea sa despre credință și spiritualitate. În ciuda faimei și a lumii agitate a industriei cinematografice, Monica își găsește liniștea și împlinirea în legătura sa profundă cu divinitatea.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Monica a dezvăluit că o parte esențială a rutinei sale zilnice este mersul la biserică în fiecare duminică dimineața. Pentru ea, această tradiție nu este doar o activitate religioasă, ci o conexiune profundă cu puterea divină. Frumoasa actriță este creștin-ortodoxă, la fel ca și partenerul ei, Valeriu Gheorghiță, iar cei doi împărtășesc aceeași rutină săptămânală de a merge la biserică.

Recent, Monica a povestit cum s-a rugat pentru a găsi un duhovnic, iar acesta s-a arătat imediat ce s-a rugat la moaștele Sfântului Nicolae.

„Ce faceți?, a întrebat-o preotul din biserică.

Reacția părintelui a fost promptă în momentul în care actrița a menționat că își caută un duhovnic: „Dacă așteptați puțin, mă duc să mă schimb și vă spovedesc!”

”Am început să plâng, nici nu ieșisem din biserică. Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie… Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant”, a povestit Monica Bîrlădeanu la Vorbește Lumea.

Citeste si:
Credința în Dumnezeu, pe primul loc pentru Jador. Artistul este...
Credința în Dumnezeu, pe...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Martie 2024 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.