Violeta Bănică iubește și este iubită, iar, pentru prima dată, adolescenta trăiește fiorii primei iubiri.

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, îmbrățișează fiorii primei iubiri și a împărtășit bucuria sa și cu internauții. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. pare să fi găsit dragostea alături de George, un tânăr pasionat de jurnalism și comunicare, alături de care a făcut publice primele imagini pe rețelele de socializare, marcând astfel o nouă etapă în viața sa personală.

George, care a urmat cursuri la "Școala de Media", este implicat în diverse proiecte importante alături de alți adolescenți pasionați de jurnalism și comunicare. Pe pagina sa de Instagram, Violeta a postat un videoclip alături de iubitul său, exprimându-și astfel sentimentele și fericirea pe care o trăiește în această relație. Mesajul simplu, dar profund, "Te iubesc!", reflectă intensitatea emoțiilor pe care tânăra le trăiește în această perioadă specială a vieții sale.

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare TV și mamă dedicată, și-a exprimat deschiderea și sprijinul față de fiica sa în legătură cu acest nou pas în viața sa. Într-un interviu pentru fanatik.ro, aceasta a mărturisit că este pregătită să susțină alegerile fiicei sale, cu precauție și grijă, așa cum orice părinte conștient ar face în aceste vremuri tumultoase.

Citește cotinuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2024 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.