Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Jumătatea trupei Andre a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a doua oară. Mesajul a fost însoțit și de o imagine în care i se vede burtica de gravidă în toată splendoarea. Mulți s-au întrebat cine este bărbatul care a făcut-o din nou mamă pe cântăreață, mai ales că nu s-a mai afișat de o lungă perioadă de timp la brațul cuiva. Nu l-a prezentat încă lumii întregi, dar i-a spus numele și astfel s-a aflat că acesta este un jurnalist cunoscut în România.

Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Vestea că solista așteaptă cel de-al doilea copil a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că bruneta s-a afișat deja cu burtica de gravidă, fiind în al doilea trimestru de sarcină. Ea nu a dezvăluit încă sexul copilului, deci mai avem de așteptat noutăți din partea mămicii.

„A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris artista pe Instagram.


Andreea Antonescu (40 de ani) se află într-o relație de iubire cu Victor Vrînceanu (34 de ani), un cunoscut jurnalist și celebru prezentator de televiziune, în prezent realizator la ProSport. Cei doi au ținut ascunsă idila, îndeosebi dat fiind că vedeta a trecut printr-un divorț și câteva relații eșuate. Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit, prin urmare gândul să devină părinți a fost unul natural. Andreea Antonescu a revenit recent în România de la „America Express”, unde, probabil, a și aflat că este însărcinată.

Foto: ProSport/Youtube.com

Cântăreața are o fetiță de 11 ani

Solista este mama unei fetițe de 11 ani, Sienna, rodul iubirii dintre ea și fostul său soț, Traian Spak. Deși cei doi s-au despărțit din anul 2019, în luna aprilie a acestui an, vedeta a mărturisit că divorțul nu s-a finalizat. Fostul partener locuiește în America de mulți ani și nu pare că are posibilitatea să revină prea curând în țara natală pentru a-și încheia socotelile cu mama copilului lui.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divoțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata", declara Andreea Antonescu, în aprilie, pentru click.ro.

Relația tumultoasă de după divorț

Jumătatea brunetă a trupei Andre a încercat să își refacă viața amoroasă chiar și fără semnătura soțului. La scurt timp după ce a anunțat destrămarea mariajului, artista a avut o scurtă și tumultoasă relație cu Ștefan Manolache, fost reporter al emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Povestea lor de dragoste s-a sfârșit neașteptat, după ce au avut loc momente tensionante în cuplu. La un moment dat, Andreea Antonescu a chemat Poliția la Iași, acuzând că a fost răpită. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că cei doi amorezi consumaseră alcool, iar Andreea a încasat atunci o amendă record în valoare de 4.000 de lei.

Citeste si:
Sensy, însărcinată pentru prima dată. Cum le-a dat vestea fanilor...
Sensy, însărcinată pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.