Sensy este însărcinată pentru prima dată și chiar dacă a aflat lucrul acesta de câteva luni bune, a decis să le dea vestea cea mare fanilor ei într-o specială, precum cea de Paște.

Sensy va deveni mamă pentru prima dată

Sensy este într-o relație care durează de peste șapte ani de zile, este fericită alături de partenerul ei și, încă de la bun început, a fost convinsă de faptul că el este cel care va deveni tatăl copilului său. În ceea ce o privește, ea crede cu tărie și a simțit de multă vreme că este făcută să devină mamă, dar nu s-a grăbit să facă acest pas, fiind de părere că toate se întâmplă la timpul lor.

„Ne dorim, eu cel puțin îmi doresc și simt că sunt făcută să fiu mamă de ceva timp. Eu cred că ține de noi, dar atunci când vrea Dumnezeu. E vorba aia, copilul își alege părinții, eu cred în asta", a declarat Sensy, conform wowbiz.ro.
















O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)

Nu mai este un secret faptul că vedeta petrece foarte mult timp pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, indiferent despre ce ar fi vorba. Vedeta a reușit, totuși, să țină secret faptul că va deveni mamă pentru prima dată până în ziua de Paște, când a postat o filmare inedită din Paris, în care apare cu burtica la vedere pentru prima dată, lăsându-și fanii cu gura căscată.

De asemenea, a transmis un mesaj foarte emoționant legat de perioada frumoasă prin care ea și partenerul său de viață trec. Nu doar că a așteptat ziua de Paște pentru a le da vestea cea mare tuturor, dar a fost și ziua în care cei doi au împlinit șapte ani de relație. Din punctul ei de vedere, este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi, iar fanii ei s-au bucurat enorm pentru ea și i-au transmis mesaje de susținere și de felicitare.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

„Astăzi se împlinesc 7 ani de când formam un cuplu, profit de aceasta zi speciala sa împărtășesc cu voi o bucurie enorma pe care o purtam de câteva luni bune, cel mai de preț cadou, la care visez de o viata, in sfârșit ni se întâmplă si noua.”, a scris Sensy, în dreptul videoclipului postat.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.