Sensy se consideră o soție greu de suportat și a discutat sincer despre defectele pe care crede că le are, iar printre altele a mai vorbit și despre felul în care decurg lucrurile între ea și partenerul ei de viață, după ce au decis să își unească destinele, având în vedere că sunt împreună de mai bine de șapte ani.

Sensy crede că este greu de suportat în căsnicie

Sensy formează un cuplu cu bărbatul care i-a devenit și soț de mai bine de șapte ani de zile, iar de cinci au decis să se și mute împreună. Deși mulți au crezut că lucrurile se vor schimba între ei, după ce se vor căsători și au vrut să afle clar care sunt schimbările care au intervenit între ei, ea a precizat că nici nu s-a pus problema de așa ceva. Singura situație inconfortabilă cu care se confruntă, de când s-a căsătorit este că are momente în care este întrebată cum o cheamă și spune numele vechi.

„Nu s-a schimbat absolut nimic. Sincer, câteodată nici nu știu cum mă cheamă. Se mai întâmplă să dau numele și îl dau tot pe cel vechi. Uit cum mă cheamă pentru că nu am fost obișnuită să îl folosesc. Nu s-a schimbat cu absolut nimic. Mi se pare tare că atunci când plecăm pe undeva ne cheamă la fel, pare credibil, părem mai sudați. Atât. În rest, relația este identică.

Noi facem 7 ani și locuim de 5 ani. Relația este la fel după căsătorie, nu știu dacă se schimbă în alte case. Aripi, noi ca femei, oricum prindem de mult.Nu ne trebuie neapărat inelul pe deget sau actul în sine.”, a declarat Sensy, pentru ego.ro.

De asemenea, Sensy a zis că din punctul său de vedere, ea este o soție foarte greu de suportat, pe motiv că are toane. Vedeta crede că acest lucru se întâmplă din cauza zodiei în care s-a născut, dar este fericită că soțul ei o cunoaște extrem de bine și îi acordă spațiu ori de câte ori aceasta are nevoie. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mai zis că are și zile în care nu vrea să discute sau să audă pe nimeni, el știe și o lasă să se liniștească, iar acest lucru este un plus pentru căsnicia lor.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

„Eu, oricum, sunt un om destul de greu de suportat. Am toane. De exemplu, sunt gemeni și trec de la o stare la alta. Dacă mă vezi că nu vreau să vorbesc cu tine, nu vorbi cu mine. M-a învățat. Cumva, amândoi avem nevoie de spațiul acesta și de timp în care să stăm doar noi cu noi, deși nu este în aceeași zodie cu mine, este pești. Mă lasă în pace. Mă vede după față: „Nu ai chef să vorbești, e clar!”. După vin eu la el cu altă stare. Mereu am fost așa, m-a văzut de la început. Sunt greu de suportat pentru că nu știi cum să mă iei în primă fază.”, a mai povestit ea.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.