Showbiz 20 Mai 2022 13:15 de Diana Oprișan
Mii de oameni au așteptat cu sufletul la gură să vadă lista vedelor care au acceptat să participe la America Express și să trăiască aventura vieții lor pe Drumul Aurului. Unii nu se așteptau nici în ruptului capului ca o parte dintre concurenți să fie pe listă, dar sunt convinși că vor face show și că se vor descurca de minune în cadrul probelor la care vor fi supuși.

Vor începe fimările pentru America Express

Anul acesta Asia Express se transformă în America Express și va purta cele nouă echipe din concurs pe un traseu de 7000 de kilometri pe Drumul Aurului. Mexic, Guatemala și Columbia sunt doar câteva dintre locurile în care vor ajunge vedetele noastre și unde vor fi supuse unor probe grele, așa cum ne-a obișnuit show-ul de la Antena 1 până acum. Cei care au văzut deja cine a acceptat provocarea au rămas cu gura căscată și sunt deja foarte nerăbdători să se difuzeze emisiunea la TV.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că echipele noului sezon America Express - Drumul Aurului sunt formate din: Cătălin Scărlătescu și frumoasa lui parteneră de viață, Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care nu nu mai au nevoie de niciun fel de introducere, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele acestuia, Dinu, Bruja bunul ei prieten, Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Cătălin Scărlătescu a vizitat aproape toată Asia și este foarte curios să cunoască și America din postura de concurent al emisiunii de la Antena 1. În plus, experiența va fi una specială și datorită faptului că se va bucura de ea altături de frumoasa lui iubită, Doina Teodoru.


“Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit spynews.ro.

Pentru Bruja și pentru partenerul ei de echipă, participarea la acest concurs este egală cu depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și, de asemenea, cu atingerea unui nou nivel de performanță. Vor să cunoască noi tradiții, obiceiuri și culturi, dar să audă și audă poveștile de viață ale oamenilor.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

“Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, au spus Bruja și Pufeh.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.