Showbiz 17 Mai 2022 12:06 de Diana Oprișan
Au mai rămas doar câteva zile până când vor începe filmările noului sezon al emisiunii Asia Express. Uite cum se pregătește Irina Fodor pentru tot ceea ce va urma.

Asia Express se va numi America Express

Deși multă lume a crezut că Gina Pistol va fi cea care va prezenta noul sezon al emisiunii Asia Express, se pare că Irina Fodor i-a luat locul și de această dată, spre bucuria celor care au simpatizat-o pe soția lui Răzvan Fodor. Cel mai probabil, partenera de viață a lui Smiley nu se simte pregătită să o lase pe Josephine atât de mult în grija altor persoane, având în vedere că doar a făcut un anișor în luna martie și că vedeta s-a implicat în creșterea sa și i-a fost alături la orice pas, încă din prima zi a veniri sale pe lume. Blondina chiar a recunoscut, într-unul dintre podcast-urile în care a fost invitată, faptul că de când a devenit mamă nu mai are deloc timp pentru ea, iar gurile rele au comentat că lucrul acesta se poate observa cu ochiul liber.

Astfel, Irina Fodor este cea care se va bucura și anul acesta de experiența Asia Express, pe care în mod clar și-a dorit enorm să o repete având în vedere faptul că sezonul trecut nu doar că s-a descurcat de minune, dar a trecut și prin niște situații de care nu ar fi avut parte în mod normal într-o vacanță alături de familie. Fanii ei au fost în extaz, în clipa în care prezentatoarea de la Antena 1 le-a dat vestea cea mare, în timp ce unora le-a părut rău pentru Gina Pistol.


În cea mai recentă postare pe care îndrăgita moderatoare a făcut-o pe Instagram, ea le-a povestit oamenilor cum se pregătește pentru noul sezon Asia Express care se va numi America Express, cu doar câteva zile înainte de a pleca. Vedetele care au acceptat provoarea de a intra în luptă, echipa de filmare și Irina Fodor vor străbate Columbia, Mexic și Guatemala, pe un traseu de 7000 de kilometri.

Citeste si:
Cum a reușit Cristina Cioran să slăbească opt kilograme în zece...
Cum a reușit Cristina Cioran...

“Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.