Imediat ce filmările pentru „Asia Express” s-au terminat, aventurile vedetelor au început să fie difuzate pe micile ecrane. Cei care s-au avântat în necunoscut au declarat că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu realitatea de care au dat piept, la acest moment, în Turcia. Unul dintre ei este Connect-R, care a făcut echipă cu Shift. Ambii și-au schimbat complet părerea odată cu primul pas făcut pe Drumul Împăraților.

Asia Express sezonul 4. Cne este Connect-R

Ștefan Relu Mihalache, cunoscut sub numele Connect-R, s-a născut în data de 9 iunie 1982, în București. Este cântăreț de hip-hop, dance și pop. Și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator, iar de la 15 ani s-a axat pe muzică, hip-hopul fiind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată într-un studio în anul 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”. În 1999 a lansat a doua piesă, intitulată „Operație pe suflet deschis”, care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. Acesta a colaborat în anul 2000 cu Jivago, Preaetor și Dribbler, dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hopului undeground.

Prima colaborare cu un nume mare din sfera artistică din România a fost pentru melodia „Fără nume” a trupei R.A.C.L.A. În 2010 a participat la Selecția Națională pentru Eurovision alături de Anda Adam, cu piesa „Surrender”. În 2012 a compus hitul verii, „Vara nu dorm”, care s-a menținut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni și care se aude și astăzi pe radio și a guvernat și vara anului 2013 cu un nou hit, „Dă-te-n dragostea mea”.

A vrut să părăsească show-ul de la Antena 1 în prima zi

„În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a mărturisit Connect-R.

„Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, a completat Shift.

A divorțat de Misha în 2018

Mariajul lui Connect-R cu Misha s-a derulat rapid și, oricât de mult au vrut cei doi să rămână împreună pentru fetița lor, Maia, într-un final au decis că cel mai bine este să o ia pe drumuri diferite. La finalul anului 2017, artistul recunoștea pentru prima dată că relația lui cu soția s-a zguduit și că a fost la un pas de divorț. Adevărul era că el și Misha erau deja separați, iar confirmarea oficială a venit în 2018. Anunțul a fost făcut de Connect-R pe contul lui de Instagram.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a notat cântăreţul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.