Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște, iar admiratorii acestuia s-au speriat foarte tare pentru el, crezând că este ceva grav, mai ales că au apărut și niște imagini cu acesta care i-au pus pe gânduri. Singurul care a făcut haz de necaz a fost Bogdan Mocanu.

Jador, primele declarații după ce a ajuns la spital

În prima zi de Paște, Jador a ajuns pe mâinile medicilor, iar imaginile care au început să circule pe internet i-au îngrijiorat pe fanii acestuia. Îndrăgitul artist a fost însoțit la spital de către bunul lui prieten, Bogdan Mocanu, care a făcut câteva glume pe seama lui Jador, pe care nimeni nu le-a luat în serios. Cei care îi urmăresc pe rețelele sociale au apreciat, cu toate acestea, faptul că nu l-a lăsat singur într-un moment ca acela.

De asemenea, tot Bogdan Mocanu l-a tachinat pe prietenul lui în mod constant, pentru a-i aduce zâmbetul pe bune, iar în clipa în care acesta a intrat în salon, l-a așteptat liniștit, sperând că va fi totul bine până la urmă. După seria de glume pe seama prietenului său, nu i-a mai ținut pe oameni la curent cu starea sa, motiv pentru care mulți au crezut că s-a întâmplat ceva rău.

„Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală „foarte grea”, „foarte incurabilă”, Chlamydia”, a spus Bogdan Mocanu, pe Story.

Din dorința de a liniști pe toată lumea, Jador a considerat potrivit să le transmită fanilor săi de pretutindeni un mesaj legat de starea în care se află. Artistul este bine, nu a fost internat, ci doar i s-a administrat o doză de vitamine necesară din cauza oboselii și stresului care s-au acumulat în ultima vreme. Cel mai important pentru cei care îl admiră este faptul că nu i s-a întâmplat nimic grav.

„Dragilor, sunt bine (...) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, le-a zis Jador fanilor de pe Instagram.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.