Jador suferă din dragoste și și-ar dori să nu se poată îndrăgosti niciodată de nimeni, pentru a nu a mai fi nevoit să treacă prin asemenea situații. Cântărețul a iubit enorm și se pare că sentimentele au fost atât de puternice, încât nu au dispărut în totalitate nici acum.

Dragostea, un motiv de suferință pentru Jador

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador s-a îndrăgostit la nebunie, pe vremea când era în facultate și când nu îl știa prea multă lume, de Georgiana. Din nefericire, oricât de puternice ar fi fost sentimentele lor, relația lor nu a funcționat. Cântărețul a fost distrus de durere și a sperat că femeia pe care o iubea atât de tare să îl înțeleagă, să nu mai fie atât ded geloasă și să îl aștepte. Nu a fost deloc așa, motiv pentru care artistul a continuat să sufere și să își dorească să nu fi fost capabil să se îndrăgostească vreodată.

Timpul a trecut, iar din iubirea lor dureroasă au luat naștere mai multe melodii pline de emoții care pe Jador, când le ascultă sau când le interpretează, îl fac să se gândească foarte serios la trecut și la cât de tare a iubit. De curând, el a transmis un mesaj foarte sensibil, apărând vulnerabil în fața fanilor lui și sperând că aceștia reușesc, așa cum el nu poate, să nu îl urască pentru melodiile triste pe care le lansează.

De fiecare dată când o astfel de piesă ajunge să fie ascultată de lumea întreagă, rana provocată de separarea de persoana iubită începe să îl doară. Din punctul lui de vedere, iubirea nu este un lucru bun și ar fi dorit să fie incapabil să iubească vreodată, dar este conștient că nu are cum. Piesele sale ajung la milioane de oameni, iar pentru acest lucru chiar este recunoscător.

”Nu știu dacă voi mă urâți pentru unele melodii pe care le scot, dar eu mă urăsc pentru că mă face să… pur și simplu, cineva îmi zdruncină rana. Așa mă simt! Foarte nasoală iubirea asta, nasoală, nasoală, nasoală! Aș vrea să nu mă pot îndrăgosti niciodată de nimeni, să fiu… pur și simplu să mă doară la bască. Dar melodiile astea sunt ceva rău”, a spus Jador, la Story.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.