Jador și-a făcut un cadou de sute de mii de euro în prag de sărbători, iar la scurt timp după aceea, a dat o serie de declarații despre noua lui achiziție. Manelistul simțea nevoia de o schimbare din acest punct de vedere și a considerat că a venit vremea potrivită să își ia o altă mașină.

Ce și-a luat Jador de sărbători

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele. Acesta are succes cu toate piesele pe care le lansează și o duce bine pe toater planurile, dar lucrurile nu au stat mereu așa. Pe vremea când era doar un copil, acesta era sărac și erau zile în care mama lui nu avea nici ce să le pună pe masă. Crescând, artistul și-a dorit să facă atât de mulți bani, încât cei dragi să nu mai ducă lipsă de nimic. Înainte de a-și lua casa mult visată, Jador a preferat să le ridice fraților lui câte o casă.

Nu este deloc genul de om care să se atașeze de lucruri, nici măcar atunci când vine vorba de mașina lui pe care o folosește aproape zilnic. Fie că merge la evenimente, fie că are lucruri personale de rezolvat, Jador folosește mașina pe care o are deja de doi și pe care de curând a simțit nevoia să o schimbe. Mai apoi, el a precizat că nu este vorba despre mașina visurilor lui, pentru că nu există una pe care să o poată încadra în această categorie, ci doar are nevoie de una ceva mai mare și mai spațioasă.

„E un bolid de sute de mii de euro. N-am o mașină a visurilor mele, n-am visat niciodată atât de departe, e o mașină care îmi place, nu mă atașez de ele. Nu schimb destul de des mașinile, mașina asta de exemplu am avut-o vreo doi ani. Am nevoie de o mașină mai mare că la evenimente când mă duc și merg atâția kilometri am nevoie de ceva mai mare, mai spațios. Uneori conduc eu, uneori șoferul, depinde de distanță”, a declarat Jador, conform wowbiz.ro.

Cântărețul și-a amintit cum erau sărbătorile de iarnă pentru el și pentru familia lui, pe vremea când nu aveau bani, iar mama lui nu își permitea să le cumpere prea multe. Jador și frații lui primeau câteva dulciuri, dar și portocale și chiar erau fericiți pentru ele. După ce a mai crescut, își ajuta chiar el mama să le lase cadouri fraților lui mai mici.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

„Depinde, de la o vârstă eu le puneam în ghetuțe. Eram cel mai mare dintre frați și le puneam eu în ghetuțe. De obicei, o ciocolată era 100%, niște bombonele din alea micuțe, o portocală și cam asta era tot. Am pândit-o pe mama și mă prinsesem”, a mai zis el, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.