Nu este pentru prima dată când lui Jador i se cer bani în mediul online, doar că de data aceasta chiar nu a putut păstra conversația pe care a avut-o cu un fan doar pentru el. Un băiat în vârstă de 25 de ani a îndrăznit să îi ceară bani, iar cântărețul de manele nu a putut să nu îi dea o replică potrivită.

Ce i-a zis Jador unui fan care i-a cerut bani

Jador se află pe lista celor mai iubiți cântăreți de manele de la noi, iar faptul că are o mulțime de bani nu mai este un secret pentru nimeni. Situația sa financiară nu a fost mereu la fel de bună, pentru că pe vremea când era doar un copil, mama sa d-abia avea ce să le pună pe masă lui și fraților săi, dar a muncit din greu pentru ca toți cei dragi să aibă tot ceea ce își doresc și să nu mai aibă deloc probleme cu banii precum în trecut. Jador nu s-a gândit prima dată la el, ci la frații lui pe care i-a ajutat să își ridice câte o casă, iar mai apoi și-a luat una doar pentru el.

Pe mama lui o ajută ori de câte ori este nevoie, deoarece îi este recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru el și pentru frații lui, când erau săraci. A muncit, a ajuns sus și primește tot felul de mesaje în care oamenii îi cer ajutorul, iar unele dintre ele îl lasă mască, deoarece vin din partea unor persoane care fie sunt capabile să muncească, dar nu o fac, fie din partea unora care deși au un loc de muncă, sunt de părere că nu le-ar strica oo sumă de bani. Același lucru i s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când cineva i-a cerut bani pentru un nou telefon, deși nu era tocmai sărac.

"Mă poți ajuta și pe mine cu o sumă de bani să îmi cumpăr un nou telefon? Momentan nu îmi permit și l-aș vrea ca să pot ține legătura cu familia mea mai bine. Și aș vrea ca gestul să nu fie public, dacă se poate.", i-a scris un fan lui Jador, într-un mesaj privat.

"Am văzut că ai haine scumpe. Ai 25 de ani. Alții nu au ce mânca!", i-a dat replica Jafor/

Sursa foto (c): Jador/InstaStory

Faptul că Jador i-a dat replica, nu l-a făcut pe fanul respectiv să cedeze, ci a încercat să îi povestească despre situația sa artistului. Acesta i-a spus lui Jador că deși are dreptate în acest sens și că are un job pentru care muncește extrem de mult, ratele pe care la bancă nu îi permit să își cumpere un telefon nou pe care și-l dorește enorm, moment în care Jador nu i-a mai zis nimic. Cântărețul nu s-a putut abține să nu le arate urmăritorilor lui ce fel de mesaje primește.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

"Wow, chiar nu mă așteptam să vezi mesajul... Da, știu, ai dreptate cu asta... Mă ocup și cu evenimente, am și job, muncesc foarte mult. Doar că nu îmi permit din cauza ratelor la bancă să îmi achiziționez un nou telefon." i-a mai transmis fanul respectiv.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.