Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu, cea pe care au votat-o pentru eliminare. Care a fost reacția lor când s-a întors pe insulă!

Maria Lungu a rămas în competiție

Jocul pentru imunitate a fost pierdut, săptămâna trecută, de către Războinici. Astfel, concurenții de la Survivor All Stars au intrat în lupta pentru imunitatea personală pe care a câștigat-o, în cele din urmă, Sorin Pușcașu. Acesta l-a votat pe Relu Pănescu pentru a intra la duelul eliminatoriu alături de Maria Lungu de care cei mai mulți dintre Războinici au dorit să scape.

Blondina nu le-a făcut o impresie prea bună, s-a certat cu aceștia și nu a fost de fiecare dată de acord cu ei, unul dintre cei mari dușmani pe care îi are în echipă fiind Iancu Sterp, cel care i-a spus nemulțumirile verde în față, cu riscul ca ea să se supere pe el.

Deși și-au dorit ca ea să fie cea eliminată, l-a învins pe Relu Pănescu și s-a întors pe insula Războinicilor, moment în care a fost de-a dreptul șocată de reacția lor, pentru că erau toți ferm convinși că pleca acasă, după cum chiar ea a spus la testimoniale.


Maria Lungu și-a asigurat locul în concurs pentru moment, dar nu a lăsat-o inima să nu comenteze în ceea ce privește reacția colegilor ei despre care a spus că erau „înfricoșați”.

„Când m-am întors în camp, i-a simțit un pic înfricoșați! Erau siguri că o să plec acasă! Eu zic să nu trezească taurul din mine, pentru dacă îl trezesc, nu știu ce se... se întoarce cabana invers, dormim invers!”, a zis Maria Lungu, la testimoniale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.