Asia Express nu este pentru toată lumea. Multe vedete acceptă provocarea de a participa la această emisiune, fără a se gândi la cât de greu este cu adevărat să participi la o astfel de emisiune de televiziune. Echipele participante au parte de tot felul de provocări în fiecare zi, sunt nevoite să se descurce doar cu 1 euro și să se înțeleagă cu oamenii de pe acele meleaguri, lucru care pentru unii este, de fapt, cel mai greu.

Filmările pentru acest sezon au ajuns deja la final, iar concurenții au ajuns acasă și au revenit la activitățile de zi cu zi. Fanii emisiunii o pot urmări la Antena 1, din toamnă, și pot vedea prin câte situații extreme au fost nevoiți să treacă vedetele lor preferate. Doi dintre cei care au plecat în aventura vieții lor au fost Shift și Connect-R, pentru care experiența din Asia Express a fost una foarte dură.

Asia Express le-a pus capac artiștilor

Cei doi cântăreți au pornit împreună pe Drumul Împăraților și au fost șocați să vadă că nici măcar nu se pot înțelege cu oamenii de acolo, pentru că nu le știu limba, iar cei de acolo nu prea vorbesc engleza. Au întâmpinat probleme în ceea ce privește autustopul, necesar pentru a se deplasa dintr-un loc în altul, dar și în ceea ce privește cazarea în fiecare seară. Ei cred că au făcut o echipă bună, chiar dacă au avut momente în care au vrut să renunțe și să meargă acasă, la familie și la prieteni.

„Limba, nu te înțelegi cu ei. E turc. Nu te înțelegi. Având în vedere că cerșim că facem autostopul cu flux de o mașină la o oră, eu zic că ne descurcăm bine”, a declarat Connect-R pentru a1.ro.

„Mâncarea e ultima noastră grijă. O obținem ușor”, a mai zis Shift.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.