Ți s-a întâmplat vreodată să nu știi unde să depozitezi geaca pe care o folosești zilnic atunci când ieși în oraș și să o abandonezi pe spătarul unui scaun din apropiere pentru că nu ai un cuier hol?

Dacă te-ai identificat în această situație, înseamnă că locuința ta nu este atât de bine dotată pe cât credeai, dar nu-ți face griji, există o soluție pentru orice problemă. De fapt, iat-o deja pe a tău: cumpără un cuier hol nou.

Să începem prin a spune că un cuier, așa cum îi spune și numele, este o piesă de mobilier utilă pentru a agăța pe el haine precum jachete, paltoane, dar și eșarfe și pălării, astfel încât să le poți ține mereu la îndemână.

Pentru a ne face viața mai comodă și mai confortabilă, cuierele ne vin în ajutor.

Acum că te-ai hotărât să cumperi un cuier hol, totuși, trebuie să alegi modelul specific care crezi că se va potrivi cel mai bine cu casa ta. De asemenea, este important să ții cont de utilizarea specifică pe care intenționezi să i-o dai.

Iată, așadar, care sunt cele mai comune și mai populare tipuri de cuier holpe care le poți cumpăra:

Cuier de perete

Unul dintre cele mai comune și mai clasice modele, care este folosit și în școli, săli de sport și birouri, este cuierul fixat pe perete cu ajutorul unor cuie de oțel și a unor mecanisme de susținere a structurii, care poate fi realizată din lemn, rășini speciale sau oțel inoxidabil.

Uneori, pentru o fixare mai „practică” și mai rapidă, în magazinele de mobilă se pot găsi cuiere autoadezive, care însă nu garantează aceeași eficiență ca și cuiele și ciocanul.

Cuiere de podea

Una dintre cele mai creative alegeri, având în vedere posibilitățile nelimitate de design și culoare din care poți alege, este cu siguranță cuierul de podea.

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...

Există literalmente toate dimensiunile, formele și materialele: lemnul este cel mai popular, dar cuierele din rășină și imitație de piele (denumite MDF) sunt în creștere.

Așadar, fie că preferi stilul modern sau antic, fie că preferi ceva simplu sau ceva mai distinctiv și cu caracter, cuierul de pardoseală vă va fi cu siguranță potrivit.

Cuier cu oglindă

Un element indispensabil în casa ta, mai ales dacă te plângi adesea de lipsa de spațiu, este un cuier cu oglindă.

Fie că este vorba de un cuier hol sau de un cuier de dormitor, este una dintre cele mai creative și mai puțin costisitoare soluții de pe piață. Îți va permite să îți folosești oglinda și, în același timp, să îți poți depozita jachetele, eșarfele și gențile, fără a ocupa spațiul pe care ai vrea să îl folosești pentru altceva.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, în pragul falimentului: „A mai făcut și alte datorii...
Oana Zăvoranu, în pragul...

Cuier de design

Trebuie să recunoaștem că imaginația umană a făcut pași mari în domeniul mobilierului pentru casă, dar în acest caz mai ales când vine vorba de cuier. Există cuiere care sunt definite ca fiind de design pentru că, în afară de utilizarea lor evidentă, scopul lor real este acela de a înfrumuseța încăperea în care sunt amplasate.

Te poți răsfăța cu toate formele și culorile care pot fi găsite online, în timp ce materialele folosite sunt în principal rășină și lemn.

Ce cuier de haine să alegi?

Acum că am văzut toate tipurile de cuier de pe piață, este momentul să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ești o persoană dinamică, care preferă aspectul practic în detrimentul celui estetic, atunci probabil că un cuier cu oglindă sau unul montat pe perete ar fi cel mai potrivit pentru tine; pe de altă parte, dacă aspectul casei tale este foarte important pentru tine sau dacă trebuie să asortezi cuierul la o încăpere cu culori vii și extravagante, atunci cel mai bine ar fi să alegi un cuier pe podea sau, pentru cei mai creativi și mai comici, un cuier de design.

Citeste si:
Într-o piață dezorganizată doi antreprenori romani și-au propus să...
Într-o piață dezorganizată...

Totul depinde de utilizarea și preferințele dumneavoastră în materie de materiale, culori, dimensiuni și forme.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.