Iubirea autentică este o comoară rară, iar un bărbat care iubește cu adevărat este de păstrat aproape de inima ta.

El este acel suflet curajos și nobil care nu numai că își exprimă iubirea prin vorbe, ci și prin fapte - gesturi mici și mari, încărcate de semnificație și sensibilitate. Iată 20 de lucruri pe care doar un astfel de bărbat le poate face:

1. Ascultă cu atenție: În timp ce îți povestești zilele sau îți împărtășești gândurile, el te ascultă cu inima deschisă și cu atenție deplină.

2. Îți aduce flori sau face gesturi de afecțiune neașteptate: Gesturile spontane și neașteptate sunt cele care îți aduc un zâmbet pe buze și îți umplu inima de bucurie.

3. Te sprijină necondiționat: Indiferent de provocările cu care te confrunți, el este acolo pentru tine, oferindu-ți sprijinul și încurajarea de care ai nevoie.

4. Îți face mici surprize plăcute: Fie că este vorba despre un mic dejun la pat sau despre organizarea unei excursii de weekend, el găsește mereu modalități de a-ți aduce bucurie în viață.

5. Te privește cu admirație: Când te privește, vezi în ochii lui admirația și respectul pentru tine, ceea ce îți dă încredere în propria ta valoare.

6. Îți face complimente sincere: Nu se sfiește să își exprime aprecierea pentru calitățile tale și să îți amintească cât de frumoasă și specială ești în ochii lui. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.