Sport 9 Martie 2018 09:47
Numarul 1 mondial, Simona Halep, va juca in noaptea de vineri spre sambata in turul al doilea la simplu, la Indian Wells, impotriva sportivei Krystina Pliskova din Cehia, locul 77 WTA. 

Meciul dintre Halep si Pliskova va fi al treilea de pe terenul central, dupa cele doua meciuri jucate la simplu masculin.

Intalnirea dintre cele doua sportive va incepe in jurul orei 01:00, ora Romaniei, potrivit News.

"Totul este atat de strans in momentul de fata. Sunt doar cateva puncte diferenta, iar la fiecare turneu se poate schimba numarul unu mondial. Nu este nimeni precum Serena in momentul de fata, Simona si Caroline nu se pot compara cu ea. Niciuna dintre ele nu poate fi precum ea.

Uitati-va la meciurile lor, toate sunt foarte echilibrate, diferenta se face la cateva puncte, salveaza mingi de meci. Ele pot pierde in fata oricarei jucatoare din top 20-30 pentru ca nivelul este foarte echilibrat si deschis. Chiar daca nu esti cap de serie tot ai o sansa sa castigi turneul. Desigur, aceasta situatie este valabila si pentru mine", a anuntat Pliskova intr-o conferinta de presa

Si Irina Begu va jucat sambata, impotriva Karolinei Pliskova, locaul 5 WTA.

Simona Halep si Irina Begu au pierdut in turul 1 de la Indian Wells, la dublu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.